Pianobar & Barpianist
barpianist
Pianobar

Pianobar & Barpianist


AJ Krogmusik står för underhållningen i alla tänkbara sammanhang – på festvåningar, konferenser, event och högtidligheter. Att ha levande pianomusik till välkomstdrink och under en middag sätter guldkant på festen. Det brukar ofta vara under en festmiddag i omgångar – piano och sång, mer som stämningsmusik än som konsert. Senare under kvällen kanske en DJ eller ett live-band tar vid till dansen, och vid pianot höjs temperaturen efterhand med rock`n`roll och boogie-woogie all night long..... Ibland blir det allsång och någon av gästerna som sjunger till mitt pianokomp.

En klassiker, som hämtad ur en hollywoodfilm, är pianobaren med sin härliga blandning av levande musik och sång. Ingenting kan bättre få dig och dina gäster att komma i rätt stämning för möten, fester och mingel än kombinationen live-piano, god mat och dryck i en avspänd atmosfär av hotellobby.....!

En fåtölj, en cappuccino eller drink och lite skön musik.......Pianobaren är en unik mötesplats och en form av underhållning som alltid kommer tillbaka i omgångar under årens lopp! Att låta gästerna njuta av pianounderhållning skapar en avslappnad atmosfär, och gör måltiden och umgänget till en fest för många sinnen!

Jag är barpianist, spelar och sjunger med en bred repertoar – allt ifrån kända låtar, evergreens, visor, covers till nya hitlåtar och rockklassiker. Jag håller mig också med en stor portion 70- och 80-talsmusik och dansant rock`n`roll...... De som vill kan önska sina favoritlåtar direkt av mig vid pianot.

© 2011  |  AJ Krogmusik  |  Kungsladugårdsgatan 16A  |  414 69 Göteborg  |  Tel. 0736-595 951  |  info@ajkrogmusik.com PRODUCERAD AV MIXDESIGN